Sit Right AB
Närsjövägen 36
SE-780 53 NÅS
Sweden
Tel: 0281-300 30
mail@sit-right.se

www.biotassu.com

Mikä Biotassu on?
Biotassu on isoon ja pieneen koneeseen sopiva kouratiltti, joka toimii lisälaitteena ja on helppo sekä asentaa että huoltaa. Laite toimii täysin peruskoneen hydrauliikalla.
Biotassun hyödyt
Biotassu helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä harvennus- ja aukkotyömailla. Metsätraktorin toiminta tehostuu ja koneurakoitsija säästää aikaa ja rahaa.

Säästä pitkä penni Biotassulla

Biotassu on suunniteltu lisävarusteeksi, joka on helppo asentaa ja irroittaa. Biotassulla kouran taakka pystyssä tilan tarve on noin 1mx1m = 1m2. Perinteisesti kouran taakka vaaka-asennossa on tilan tarve noin 1mx3m = 3m2. Tämä helppo esimerkki kertoo lisälaitteen ylivoimaisesta hyödystä kouran taakan nopeaan ja helppoon käsittelyyn.

Biotassu vähentää merkittävästi jäävän puuston vaurioriskiä. Biotassu nopeuttaa merkittävästi (jopa 10-15%) työnkiertoa ja tehostaa metsätraktorin työskentelyä mm. harvennuksilla, aukoilla ja energiapuutyömailla. Biotassu vähentää koneeseen ja kuljettajaan kohdistuvia iskuja, säästäen näin sekä konetta että kuljettajaa. Samalla kuljettajan työ helpottuu huomattavasti. Nippujen päiden tasaus onnistuu helposti puun omalla massalla, raottamalla kouraa. Lisäksi metsähakkuutähteiden syöttö hakkuriin esimerkiksi helpottuu.

Biotassun peruskoneeksi sopivat esimerkiksi metsätraktorit ja maatilakuormaimet. Laite toimii peruskoneesta otetulla hydrauliikalla.